Sunday, June 7, 2015

Добредојвоте на Upwork

Здраво и добредојвоте на мојот блог и Upwork.

Овој блог а наменет да ги промовира сајтот за „фриленсери“  Upwork и сајтот за исплаќање преку интернет Payoneer.

Upwork е вебсајт којшто веќе долг период е најквалитет вебсајт за фриленсери, односно за луѓе кои сакаат да си го бараат чарето за успех во работата на интернет.

На овој вебсајт може да најдете голем број на работни огласи од секаков вид коишто можат да се завршат преку компјутер.

Доколку поседувате вештини кои се потребни на глобалниот пазар, не чекајте и започнете со работа на Upwork.

Овој вебсајт има висока репутација и висок квалитет.

Payoneer е вебсајт којшто е исто така со висока репутација на интернетот и врши исплата низ целиот свет, вклучувајќи ја и македонија. Парите коишто ќе ги заработите од Upwork е најдобро да ви бидат исплатени преку Payoneer.

За моето искуство, за како функционира се и за совети во врска со овие веб сајтови ќе пишувам во моите следни текстови.

За овој блог одвојувам околу половина час во денот, така што пишувам по еден текст дневно и во иднина ќе пишувам за се што ве интересира во врска со овие 2 вебсајта и како можете да успеете на Upwork.

За да се пријавите на Upwork за работа регистрирајте се и направете профил од висок квалитет и во краток период ќе бидете вработени.

Инаку доколку се регистрирате на Payoneer преку овој блог, ќе добиете бонус 25 долари кога ќе ги заработите првите 100 долари на Upwork.

Со среќа и се читаме наскоро.

No comments:

Post a Comment