Wednesday, June 3, 2015

Што е Upwork, зошто го правам овој блог и на кои се начини може да ви помогне

Здраво,

Во момнетов, во нашата убава или не толку многу убава држава Македонија еден од најголемите проблеми е вработувањето, но и по вработувањето успех и добра заработувачка.

Во овој блог, не очекувај да бидам 100% прецизен со статистиките, бидејќи сакам целиов блог да го водам како неформален разговор помеѓу мене и тебе.

Кога сме веќе кај статистичките податоци, во нашава релативно мала држава од некои 2 милиони жители има над 30% невработеност, дури можеби и да е над 35 проценти невработеноста. Во одредени градови во Македонија невработеноста е над 50 проценти.

Ова е навистина тажен и засташувачки податок. 

Јас лично сум многу многу незадоволен и тажен од овој низок стандард на живот.
Постојано сите ние граѓаните во Македонија гледаме како работите пропаѓаат, луѓето имаат се помалку и помалку и "survival mode" начинот на живот веќе одамна е нормален „Лајфстајл“ кај 96,99% од луѓето, и ова нема да се смени се додека ние луѓето не ги превзмеме работите во наше раце.

Јас веќе неможам да го прифатам ова, и сметам дека е нечовечки во секоја смисла на зборот, но сепак ИМА РЕШЕНИЕ и сакам да ги споделам информациите коишто ги имам и да им помогнам на колку што е можно поголем број на луѓе да имаат подобро утро.

Во овој блог, во следните денови, ќе зборувам за се што е потребно да направите за да започнете да заработувате повеќе одколку што моментално заработувате или пак воопшто не заработувате бидејќи сте од големиот процент на луѓе коишто се невработени.

П.С. Доколку не можете да ги дочекате следните инструкции на блогот погледнете го П.П.С. 'от.

П.П.С. Еден од најдобрите вебсајтови каде што можете да заработувате многу поголема сума на пари од тоа што моментлано заработувате е Upwork.

П.П.П.С. Покрај Upwork, потребно е да си направите профил и на payoneer за да добиете мастер кард картичка директно од UpWork и Payoneer и да можете да ги вадите парите што ги заработувате од кој било банкомат.

П.П.П.П.С. ВАЖНО: Доколку се регистрирате на Payoneer преку овој линк од овој блог ќе добите БОНУС 25 долари кога ќе ги заработите првите 100 долари.

П.П.П.П.П.С. Звучи интересно нели?

П.П.П.П.П.П.С. Доколку не го видовте линкот за Payoneer http://share.payoneer-affiliates.com/v2/share/6158381264494495393

No comments:

Post a Comment