Wednesday, June 3, 2015

Што е UpWork?

Можеби сте го забележале овој вебсајт, некогаш, некаде, но никогаш не сте го отвориле.
Епа, сте ја пропуштиле една од најголемите шанси за светски успех.

Upwork, е врвно квалитетен вебсајт, кој нуди работа од секаков вид.

Еве ви линк од вебсајтот, а во следните објавувања на блогот ќе ви објаснам многу повеќе.

P.S. кога ќе се вработите на UpWork, за да можат да ви исплатат потребно ви е да направите профил на Payoneer.

P.P.S. Интересен факт, бидејќи го отворате линкот преку мојот блок, кога ќе заработите 100 долари ќе добиете бонус од 25 долари.

P.P.P.S. Инаку, Payoneer, е вебсајт којшто нуди многу слични услуги на Paypal, само што е достапен за целиот свет и многу поинтернационален.

Поздрав и ви посакувам најголем успех, бидејќи е возможен каде и да се наоѓате во светот.

No comments:

Post a Comment